System Messages

This forum is for members of the Apiary Investment Fund. To learn more about how to get involved,
sign up now for a 14 day free trial or fill out the form below and preview the training right now!

Alevo down?? Cant log in..

 
Back to Forums
 
 
skpate

Alevo down?? Cant log in..

Is it just me or are Apiary's servers down again??? Need support on these early mornings, especially when we have news traders that can't trade the news...

Thu, 04/21/2016 - 8:01am
 
Jason Mertz

I have not had any problems.

 
skpate

Thanks Jason.. I'm getting Data Server rejected the session establishment request.. Won't let me login..

 
hermandt1

I am off since 06h00 (GMT+2) this morning and still no response. It happens nearly every morning around the London open but today it is even worse.

 
skpate

Are you getting the same message hermandt1???

 
hermandt1

Yes the same with sometimes something else in between but cannot remember now what it was. Where are you in the world? Maybe it is again only a certain area that is effected?

 
bchudaev

I had no issues with Alveo today, but sometimes it does not let me log on around London open

 
hermandt1

Just got it again. Something about trying to get Apiary back online but it did not succeed. After that again the " rejected the session establishment request."

 
hermandt1

Here is the message I get mostly

Screenshot 2016-04-21 14.59.12.jpg
 
skpate

Yea that's the exact message i'm getting.. I'm in Virginia (US)

 
hermandt1

I am in South Africa. That is a bit wide. So the problem must be bigger but it seems some people do not have any issues.

 
4xctrader

I am in Florida and have had the same issue since 11PM EST last evening, and am still down ..

 
4xctrader

Platform just opened but it is extremely slow .... one chart open and the quotes are flickering very slowly, quotes are about 5 seconds behind my MT4 platform quotes ...

 
Al

I had no problem this morning with Alveo. I was able to trade the news nicely.

 
Colton
 
malcolm.ormond

I'm in South Africa and have had no problem,check your internet connection speed,needs to be 5 mbs or as close as possible,slow connections can cause login and functionality problems

 
skpate

Thanks for clarifying Colton.. Hopefully, like you said it doesn't happen again!