System Messages

This forum is for members of the Apiary Investment Fund. To learn more about how to get involved,
sign up now for a 14 day free trial or fill out the form below and preview the training right now!

ALVEO and ALVEO BETA NOT LOADING

 
Back to Forums
 
 
ronsmagnum

ALVEO and ALVEO BETA NOT LOADING

Alveo and Alveo Beta are still finding server after eight and a half hours here in the UK? NO POSTING OR EMAIL REGARDING ANY PROBLEM?
very poor management.

Mon, 10/08/2018 - 5:32am
 
Pip gatherer-PG

Yes I have the problem to log in - the message is finding server

 
noloinvest

am having the same problem 'Finding server' and there is no message from Vilas on the website

 
daniramsey

I cannot login either.

 
richardschulz12

The same problem has existed for me since 10/7/18 1725 GMT, ~12 hours ago.

 
cbnCallout

I'm confident Alveo will be up and running soon.

 
mattias.norin

I can't login either ... :-(

 
Khloe

I can t login since Sunday ! Sad story !

 
anton_1

Maybe they closed the office and left the country??

 
ldhref

Great. One of the few weekdays I have off, and I can't spend it trading....

 
Fsean b

they need a 24hr. hot line or something,this sucks!

 
skido61

I cannot log in too. Alveo has been finding server for over 3 hours. It is a pity I cannot trade when there is

 
Val T

Same here ...... Can not log in :(

I also agree they need 24 hour hot line. Never traded anywhere you could not call in and have them close a trade for you if needed or contact someone about issues.

Val

 
rlbonner

Today is Columbus Day US banks are closed.

 
stefanbygrave

Still waiting?? They normally are on top of this stuff

 
Polecheck

I LIVE JUST 10 HOURS DRIVE FROM THE OFFICE IN UTAH AND IT IS 4:15 AM PACIFIC TIME OR 5:15 AM THERE AND STILL DOWN. there WILL BE A CLASS STARTING SOON IN AN HOUR OR SO, IT SHOULD BE FIXED VERY SOON, I HOPE.

 
svendn

7 hours so far in CA

 
kevin.m.reid

Alveo still down. Same Finding Server message. 12 hours so far for me.

 
ror4psu

Very bizarre, but then, when this happens with alveo, should not be a surprise. I had a sim account open from this weekend and successfully traded in it this morning. When I realized it was a sim account and I wanted to be in an account that matters, I switched accounts and got the dreaded "loading orders" banner. After no action, closed alveo and tried to reopen and got the dreaded "finding server" message everyone else is experiencing. Should have just stayed in my sim account.

 
elementalone

... IT #MeToo

 
DaleSullivan

ror4psu - I did the same thing and had the same problem.

 
DaleSullivan

It seems to be working now. I just logged in, switched to a sim account and back to my prefund account with no trouble.

 
raylee

Finally after waiting for over 12hrs Alveo is finally back on yipee.

 
Khloe

it s up thx to apiary team
;